Màgia, taller de bombolles gegants i música a la setena calçotada popular de Sant Cebrià

El pavelló acollirà el proper diumenge 12 de març la setena calçotada popular de Sant Cebrià, que ja s’ha convertit en un referent lúdic i gastronòmic. La jornada començarà a les dotze del migdia amb l’actuació del Mag Marcel, el jove artista de Canet que ja va ser present en alguna de les primeres edicions de la calçotada i que és una de les més fermes promeses del món de la màgia al nostre país. Acte seguit, arribarà la gran novetat d’aquest any amb un taller de bombolles gegants, que farà gaudir grans i petits fent bombolles de més de tres metres sota la supervisió d’un professional de Bubble Events Barcelona.

El dinar tindrà lloc a les dues del migdia amb un menú per adults, que consta de calçots, botifarra amb mongetes, pa amb tomaquet, beguda, gelat i cafè que costa 10 euros si es compra el tiquet de manera anticipada o 13 euros el mateix dia. El menú infantil inclourà botifarra, pa amb tomàquet, beguda i gelat  i el tiquet val 5 euros si s’adquireix anticipadament i 7 el dia 12. Els tiquets anticipats es podran comprar fins el dissabte 11 de març´al Forn de Ca l’Andreu i al supermercat Dia.

A la sobretaula, els assistents podran gaudir de l’actuació musical del duet de Blanes, Sumole, que faran versions de temes coneguts, i de la projecció del Deportivo-Barça, que s’emetrà en pantalla gegant després de l’èxit de la iniciativa l’any passat.  La calçotada popular està organitzada per la CUP de Sant Cebrià amb la col·laboració de Joves per la Terra.