L’Ajuntament de Castellbisbal mostra la seva indignació per les “injúries” del regidor Javier Mallo contra el seu alcalde per descartar el parc de dinosaures

El regidor de Medi Ambient de Castellbisbal, Enrico Martinelli, ha enviat una carta (document adjunt) a l’alcaldessa de Sant Cebrià,  Sònia Scafa, on mostra el seu malestar per les declaracions que va fer el regidor d’urbanisme, Javier Mallo, a Ràdio Sant Cebrià sobre els motius que van dur el govern d’aquest poble a descartar el projecte de Jurapark. Durant l’entrevista, que va tenir lloc el passat 21 de febrer, Mallo es despenja afirmant que “al nuevo alcalde no le gusta el proyecto porque tiene otro que considera más rentable, básicamente, que es un centro logístico y prefiere destinar los terrenos que había en principio a un centro logístico … aparte por temas personales e historias políticas”.

L'alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, al centre de la imatge

Davant d’aquestes  afirmacions, Martinelli exposa a l’escrit “la nostra indignació i estupefacció per les injúries del regidor Javier Mallo” perquè “no tan sols lesiona la seva dignitat, sinó que s’atreveix a formular una opinió de forma temerària amb un absolut menyspreu a la veritat”. Una actuació contra l’alcalde Joan Playà que el regidor de Medi Ambient de Castellbisbal recorda que “es troba tipificada al Codi Penal com a delicte contra l’honor”. Martinelli mostra la seva sorpresa per aquestes declaracions perquè l’Ajuntament de Sant Cebrià no els ha demanat cap informació i subratlla que “ha repetit informació potser interessada facilitada pels promotors d’aquest projecte, sense cap mena de fonament sòlid”. L’edil insta l’alcaldessa a adoptar totes aquelles mesures que consideri “oportunes i encertades per rectificar l’actuació” del regidor del seu partit. La CUP considera que Mallo hauria de dimitir de manera voluntària o ser rellevat del càrrec perquè anteriorment ja va afirmar que l’Institut Català de Paleontologia avalava el projecte faltant a la veritat o que el parc de dinosaures tirava endavant a Adeje (Tenerife)  quan està completament paralitzat. 

 

Martinelli exposa a l’escrit “la nostra indignació i estupefacció per les injúries del regidor Javier Mallo” perquè “no tan sols lesiona la seva dignitat, sinó que s’atreveix a formular una opinió de forma temerària amb un absolut menyspreu a la veritat”.